Particulier opdrachtgeverschap:

Er zijn tegenwoordig aannemersbedrijven waarbij de opdrachtgever "gratis" zijn ontwerp krijgt. Is men accoord met het ontwerp en prijs dan wordt voor dat bedrag de woning gebouwd. Men zit dan echter wel aan die aannemer vast. En de ontwerper is in dienst bij de aannemer, zijn loon zit verwerkt in de bouwprijs. De vraag is in hoevere de "aannemer-ontwerper" onafhankelijke ideeen / oplossingen bedenkt.
Wij bieden een alternatief:
Voordat er met het ontwerpen wordt begonnen wordt een intake gesprek gevoerd. Dit intakegesprek is bedoelt om te bepalen of uw wensen en de hieruit voort vloeiende totaaluitgave met elkaar in overeenstemming zijn. Daarna wordt besloten al dan niet een ontwerp te maken. Dit ontwerp wordt, voor een vast bedrag, gemaakt tot op welstandsniveau.
Hierna wordt besloten hoe u verder wilt: Zelfbouwen, een aannemer of een mix.


Er kunnen in ieder geval meerdere aannemers een prijsopgave doen.
Wij kunnen u in het vervolgtraject ondersteunen om zo concept en detail met elkaar te verenigen. Bovenstaande detail-variant zijn conceptueel verschillend. Bij de eerste staan 2 volumen naast elkaar en bij de andere een rij woningen met schijven ertussen. Indien u overdag geen tijd heeft is persoonlijk contact mogelijk op woensdag avond (19.00-21.00) en zaterdag (10.00-15.00.)


<p>deze website bevat informatie over tekeningen, ontwerpen, woningen woningbouw utiliteitsbouw, restaurant / restaurants, restauranten, appartementengebouw, appartementen, appartement, hotelapartementen, villa / villa's, 3d presentaties, en is gemaakt in opdracht van 123achitect. 123 Architect is een architecte bureau dat een diversiteit aan diensten levert en kan zodoende ook worden aangemerkt als: ingenieurs bureau / ingenieurs buro , tekenbureau , 3d presentatiebureau, freelance werk. De geleverde diensten kunnen bestaan uit: voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, ontwerp, ontwerpen, bouwaanvraag, bouwaanvragen, werk tekening, werktekening, werk tekeningen, werktekeningen, detail, details, detailtekening, detailtekeningen, volumestudie, volume studie, volumestudies, volume studies, 3d tekening, 3d tekeningen, 3d-tekening, 3d-tekening, rendering, renderingen, uitbouwen, uitbouwen, serre, serres, dakopbouw, dakopbouwen, verbouw, verbouwing, interieur, interieurs, landschapsontwerp, landschapsontwerpen, landschap ontwerp, landschap ontwerpen, landschapsarchitectuur<BR> de site van 123 architect maakt gebruik van frames, maar uw browser ondersteunt deze niet.</p> </BODY></CENTER>